petak, 11. siječnja 2013.

Romantični vikend u toplicama

Ko od nas nebi želio pobječi od svakodnevnog vrveža u tišinu i mir romantičnih i opuštajučih kupki u toplicama? Zbog sve manje slobodnog vremena i sve više posla, sve manje i manje provodimo vremena sa našim najdražim i najbližim osobama. Idealno je pobječi od mjestnog vrveža i priuštiti sebi i svojoj najdražoj osobi vikend u toplicama, gdje se možete potpuno opustiti i uživati.
Mnoge toplice nude romantični vikend paket, u kojem je uključeno sve, od boravka pa do opuštajučih programa.


Romantični vikend u toplicama kao što smo spomenuli uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi, sa doručkom i večerom, a zavisi od paketa može biti uključen i ručak. Naravno u sklopu paketa je i korištenje bazena unutrašnjih i vanjskih, sve zavisi od ljetno doba, uključen je i posjet sauna, a neki paketi uključuju i masažu. Naravno tu ne smijemo zaboravit i na romantiku. U romantičnom vikendu su uključene i kupke uz sviječe i čašu dobrog i slatkog pjenušca, a ujutro če vas dočekat i doručak u krevetu. Imate mogučnost koristiti i privatnu saunu, gdje vam nude potpun ambijent raskoši i intimnosti, da se možete posvetiti sebi i svojoj voljenoj osobi i uživati svim čarima koji vam nude. Taki nezaboravan doživljaj možete doživiti i u wellness centru u Termama Topolšica, gdje imate potpun ambijent veličanstvenog Rima, romantičnog Japana ili tajnovitog Orijenta. Kao što smo spomenuli tu su i kupke za dvoje ili više osoba, uz sviječe i pjenušac, gdje se možete opustiti i potpuno uživati. Možete birati između mnogo vrsta kupki, kao što su mirisne kupke, kupke sa cviječem, čokoladne kupke i mnoge druge kupke u kojim čete se potpuno opustiti i zaboraviti na svijet oko sebe.

Romantični vikend u toplicama uključuje i masažu za nju i njega, gdje čete između mnoštvo vrhunskih masaža sigurno uživati i maksimalno se opustiti.
Priuštite sebi i svojoj dragoj i ljubljenoj osobi, nezaboravan i romantičan vikend u toplicama.