nedjelja, 27. siječnja 2013.

Opustite se uz masaže u termama

Poznato je da masaže spadaju pod jedan od najstarijih, najjednostavnijih i najpozitivnijih načina liječenja u termama. Koristili su jih još i stari Rimljani, a na Dalekom Istoku jih koriste mnoga stolječa, gdje su koristili masažu za ublaživanje boli kod teškog fizičkog rada.

U termama možete pronači razne programe koje vam nude, a tu su uključene i masaže. Možete koristiti masaže koje obuhvača cijelo tijelo ili samo pojedinačne dijelova tijela. U termama koriste i kombiniraju masaže, kako bi se potpuno opustili i uživali u ambijentu, eterična ulja, mirisne štapiče, relaksirajuču muziku, toplo vulkansko kamenje, a negdje i toplu čokoladu ili poludrago kamenje. Sve to se koristi da bi doživili potpun rezultat psihofizičkog opuštanja i ozdravljenja.

Zbog svih tih pozitivnih učinaka i reakcija na kompletan organizam, potpuno je jasno zbog čega je masaža več dugi niz godina i stolječa dio naše svakodnevnice. Dobra ručna masaža nije samo masaža, i ne dopire samo u kožu, več prodire dublje od toga, dublje od mišiča i kostiju, ona vam prodire duboko u tijelo i dušu i tako stvara povjerenje, sreču i što je najvažnije pozitivni osječaj ugode. Jednu taku osječajnu i opuštajuču masažu, u privatnom i posebno za vas pripremljenom ambijentu, možete doživjeti i u wellness centru Zara u Termama Topolšica, gdje vas njihovo stručno osoblje, njihovim nježnim rukama liječi i podiže kvalitetu života.


Ako želite doživiti potpuno opuštanje u termama, onda morate probati refleksnu masažu stopala. Stučno osoblje, če u vama sa pravim dodirima osloboditi protok vaše tjelesne energije i sa masažom refleksnih zona regulirati djelovanje vaših unutranjih organa. Taka masaža nije samo prekrasan i potpuno opuštajuč doživljaj, več otklanja i neke zravstvene poteškoče.

Kada budete u termama priuštite sebi obavezno bilo koju vrstu masaže, i potpuno se opustite i uživajte u prekrasnom ambijentu, vjerujte nečete požaliti. Sa masažom vam je otvoren najlakši put do postizanja opuštanja i očuvanju vašeg zdravlja.